Levensduur batterij iPhone 11

De iPhone 11 is een van de meest populaire smartphones van Apple. Het toestel heeft een aantal indrukwekkende functies, waaronder een krachtige batterij. Maar hoe lang gaat de batterij van de iPhone 11 eigenlijk mee? En zijn er manieren om de levensduur van de batterij te verlengen? In dit artikel gaan we dieper in op deze vragen.

Gemiddelde levensduur batterij iPhone 11

De iPhone 11 heeft een batterijcapaciteit van 3110 mAh. Dit is een flinke verbetering ten opzichte van de iPhone XR, die een batterijcapaciteit had van 2942 mAh. Volgens Apple gaat de batterij van de iPhone 11 tot wel 1 uur langer mee dan die van de iPhone XR. Maar hoe lang gaat de batterij van de iPhone 11 in de praktijk mee?

De levensduur van de batterij van de iPhone 11 hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik van het toestel en de instellingen. Over het algemeen gaat de batterij van de iPhone 11 ongeveer een dag mee bij normaal gebruik. Dit betekent dat je het toestel gedurende de dag kunt gebruiken voor bellen, sms’en, internetten en het gebruik van apps, zonder dat je tussendoor de batterij hoeft op te laden.

Bij intensief gebruik, zoals het spelen van games of het kijken van video’s, zal de batterij van de iPhone 11 sneller leeglopen. In dit geval kan het nodig zijn om het toestel tussendoor op te laden. Ook bij het gebruik van bepaalde apps, zoals navigatie-apps, zal de batterij sneller leeglopen.

Manieren om de levensduur van de batterij te verlengen

Er zijn verschillende manieren om de levensduur van de batterij van de iPhone 11 te verlengen. Hieronder bespreken we een aantal handige tips:

1. Schakel onnodige functies uit

De iPhone 11 heeft verschillende functies die veel energie verbruiken, zoals Bluetooth, Wi-Fi en GPS. Als je deze functies niet gebruikt, kun je ze beter uitschakelen om de levensduur van de batterij te verlengen. Dit kun je doen via de instellingen van het toestel.

2. Pas de helderheid van het scherm aan

Het scherm van de iPhone 11 is een van de grootste energieverbruikers van het toestel. Door de helderheid van het scherm aan te passen, kun je de levensduur van de batterij verlengen. Zet de helderheid bijvoorbeeld lager als je binnen bent en hoger als je buiten bent.

3. Sluit apps af die je niet gebruikt

Als je apps open laat staan die je niet gebruikt, blijven deze op de achtergrond draaien en verbruiken ze energie. Sluit daarom regelmatig apps af die je niet gebruikt. Dit kun je doen door twee keer op de homeknop te drukken en de apps omhoog te vegen.

4. Gebruik de energiebesparingsmodus

De iPhone 11 heeft een energiebesparingsmodus die automatisch wordt ingeschakeld als de batterij bijna leeg is. Je kunt deze modus ook handmatig inschakelen via de instellingen van het toestel. In deze modus worden bepaalde functies uitgeschakeld en wordt de prestatie van het toestel verminderd, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd.

5. Gebruik een batterijhoesje

Als je veel onderweg bent en geen mogelijkheid hebt om je iPhone 11 op te laden, kan een batterijhoesje uitkomst bieden. Een batterijhoesje is een hoesje met een ingebouwde batterij, waardoor je de levensduur van de batterij van je iPhone 11 kunt verlengen. Er zijn verschillende batterijhoesjes verkrijgbaar voor de iPhone 11.

Conclusie

De batterij van de iPhone 11 heeft een capaciteit van 3110 mAh en gaat bij normaal gebruik ongeveer een dag mee. Bij intensief gebruik zal de batterij sneller leeglopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de levensduur van de batterij te verlengen, zoals het uitschakelen van onnodige functies, het aanpassen van de helderheid van het scherm en het sluiten van apps die je niet gebruikt. Ook kun je een batterijhoesje gebruiken om de levensduur van de batterij te verlengen. Door deze tips toe te passen, kun je langer genieten van je iPhone 11 zonder dat je tussendoor de batterij hoeft op te laden.

Plaats een reactie