Levensduur batterij iPhone 7

De iPhone 7 is een populaire smartphone die in 2016 werd uitgebracht door Apple. Het apparaat heeft een aantal indrukwekkende functies, waaronder een krachtige processor, een uitstekende camera en een helder scherm. Een van de belangrijkste kenmerken van de iPhone 7 is echter de batterijduur. In dit artikel gaan we dieper in op de levensduur van de batterij van de iPhone 7 en geven we tips om de levensduur te verlengen.

Gemiddelde levensduur batterij iPhone 7

De batterij van de iPhone 7 heeft een capaciteit van 1960 mAh. Dit is iets minder dan de batterij van de iPhone 6s, die een capaciteit had van 1715 mAh. Ondanks de iets grotere capaciteit van de batterij van de iPhone 7, is de levensduur van de batterij vergelijkbaar met die van de iPhone 6s. Dit komt omdat de iPhone 7 een krachtigere processor heeft en meer functies heeft die de batterij belasten.

De gemiddelde levensduur van de batterij van de iPhone 7 is ongeveer 14 uur bij normaal gebruik. Dit betekent dat je de telefoon gedurende de dag kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij. Bij intensief gebruik, zoals het spelen van games of het streamen van video’s, kan de levensduur van de batterij echter aanzienlijk korter zijn.

Tips om de levensduur van de batterij te verlengen

Er zijn verschillende manieren om de levensduur van de batterij van de iPhone 7 te verlengen. Hieronder vind je enkele tips:

1. Verminder de helderheid van het scherm

Het scherm van de iPhone 7 is een van de grootste energieverbruikers van het apparaat. Door de helderheid van het scherm te verminderen, kun je de levensduur van de batterij aanzienlijk verlengen. Ga naar Instellingen > Beeldscherm en helderheid en pas de helderheid aan naar een niveau dat voor jou comfortabel is.

2. Schakel onnodige functies uit

De iPhone 7 heeft verschillende functies die de batterij belasten, zoals Bluetooth, Wi-Fi en GPS. Als je deze functies niet gebruikt, schakel ze dan uit om de levensduur van de batterij te verlengen. Ga naar Instellingen > Bluetooth, Wi-Fi of Locatievoorzieningen en schakel de functies uit die je niet gebruikt.

3. Sluit apps die op de achtergrond draaien

Apps die op de achtergrond draaien, verbruiken energie en kunnen de levensduur van de batterij verkorten. Sluit apps die je niet gebruikt door twee keer op de homeknop te drukken en de apps omhoog te vegen.

4. Gebruik de energiebesparingsmodus

De iPhone 7 heeft een energiebesparingsmodus die de prestaties van het apparaat vermindert om de levensduur van de batterij te verlengen. Ga naar Instellingen > Batterij en schakel de energiebesparingsmodus in om de levensduur van de batterij te verlengen.

5. Gebruik een batterijhoes

Een batterijhoes kan de levensduur van de batterij van de iPhone 7 aanzienlijk verlengen. Een batterijhoes is een hoesje dat een extra batterij bevat die de batterij van de iPhone 7 kan opladen. Dit is vooral handig als je de telefoon intensief gebruikt en niet in de buurt van een stopcontact bent.

Conclusie

De levensduur van de batterij van de iPhone 7 is vergelijkbaar met die van de iPhone 6s. De gemiddelde levensduur van de batterij is ongeveer 14 uur bij normaal gebruik. Door de helderheid van het scherm te verminderen, onnodige functies uit te schakelen, apps die op de achtergrond draaien te sluiten, de energiebesparingsmodus te gebruiken en een batterijhoes te gebruiken, kun je de levensduur van de batterij van de iPhone 7 aanzienlijk verlengen.

Plaats een reactie